HTML

Krimi könyvek

A krimi olyan mű amelyben a gyilkosságot nem lehet látni vagy annak elkövetőjét.

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

HTML

Nora Roberts - Fekete Hegység

krimikonyv 2010.06.18. 08:48

Nora Roberts eredeti nevén: Eleanor Marie Robertson amerikai írónő, akit egy hóvihar tett íróvá.

Négy bátyja van, és ezért jól ismeri a férfiakat. Valósághűen tudja ábrázolni jellemvonásaikat, gondolkodásmódjukat.

Karrierjét egy hóviharnak köszönheti:1979. februárjában egy nagy hóvihar volt Keedysville-ben, ahol az írónő lakott, és mivel a vihar miatt nem tudott kimozdulni otthonából hasznosan akarta tölteni az időt, ezért elkezdett történeteket írni. Ehhez az is hozzájárult, hogy egész életében sokat olvasott, és a családja sem idegenkedett az irodalomtól.

Coop Sullivan gyermekkorában a nagyszülei farmján nyaral Dél-Dakotában. Itt ismerkedik meg a szomszéd farmon élő Lillel. A gyermekkori barátságból szerelem lesz - de mit hoz számukra a jövő?
Lil Chance élete nagy álmát valósítja meg, amikor a Fekete-hegység lábánál, nem messze a szülei farmjától létrehozza a vadmenhelyét. Lil sikeres tudós, aki sokat utazik és rengeteg tudományos munkát publikál, de akkor a legboldogabb, ha a Fekete-hegység rengetegében barangolhat.
Coopból rendőr, majd magánnyomozó lesz, és munkája New-Yorkhoz köti. Idős nagyszülei miatt végül mégis mindent maga mögött hagy, és a farmra költözik.
A Fekete-hegység vadonjában ekkor gonosz dolgok történnek. Egy gyilkos garázdálkodik a környéken, és több holttest is előkerül. Egy idő múltán egyértelművé válik, hogy Lilt halálos veszedelem fenyegeti, mert valaki kiszemelte magának, és le akar számolni vele. Lil és Coop jól ismeri a vadont, és annak minden veszélyét, de most egy beteg elme természetellenes kegyetlenségével kell felvenniük a harcot.

Címkék: nora roberts

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://krimikonyvek.blog.hu/api/trackback/id/tr1002090695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása