HTML

Krimi könyvek

A krimi olyan mű amelyben a gyilkosságot nem lehet látni vagy annak elkövetőjét.

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

HTML

Sidney Sheldon - A kőr dáma

krimikonyv 2010.06.29. 07:00

Sidney Sheldon amerikai bestseller szerző és Oscar-díjas forgatókönyvíró. Az író számos rendkívül népszerű zenés film forgatókönyvének szerzője, 1948-ban Oscar-díjat kapott Az agglegény és a csitri című film forgatókönyvéért. Nem kevésbé népszerűek bűnügyi regényei, például És rátört a sötétség című műve, valamint egyéb könyvei, köztük az Angyalok dühe.

Sidney Sheldon nagysikerű Mesterjátszma című regényének folytatásában a legendás Kruger-Brent Ltd. örökösei között vad hajsza folyik a vállalat elnökségéért. Kate Blackwell, a vállalat elnöke és nagyasszonya halálával unokája, Alexandra örökölné meg az elnöki széket. Ikertestvére, Eve nem tud beletörődni a kudarcba. Fia, Max nevelésében egyetlen célt tart szem előtt: a vállalat visszaszerzését bármilyen áron. Alexandra lányt szül, a gyönyörűvé cseperedő Lexit, aki Max ellensége és méltó versenytársa lesz a hatalomért folyó harcban. És kezdetét veszi a gyilkos játszma: ellenségekből szeretők, majd ismét ellenségek lesznek. A mérleg nyelve kezdetben Max javára billen, de a legyőzhetetlen Lexi csak azért vonul ki a történet fősodrából, hogy aztán annál erősebben térjen vissza. Szenvedély, gyilkosság, gyűlölet... vajon a végén kinek a kezében lesz a nyerő lap, kié lesz a Kruger-Brent Ltd.? "Bagshawe herkulesi munkát végzett. Ezt a könyvet nemcsak Sheldon rajongói, de Jackie Collins és Judit Krantz regényeinek kedvelői is élvezettel fogják olvasni." - The Bookreports

Címkék: sidney sheldon

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://krimikonyvek.blog.hu/api/trackback/id/tr482116934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása