HTML

Krimi könyvek

A krimi olyan mű amelyben a gyilkosságot nem lehet látni vagy annak elkövetőjét.

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

HTML

Robin Cook - Idegen test

krimikonyv 2010.06.21. 08:11

Dr. Robin Cook amerikai orvos és író, általában közegészségügyi és orvoskrimi témájú regényeket ír. Több mint húsz megjelent regény és több millió eladott példány után is orvosnak tartja magát, nem pedig írónak.

Jennifer Hernandez, a végzős orvostanhallgató rossz hírt kap: nagymamája elhunyt egy csípőprotézis-műtét szövődményében egy újdelhi magánkórházban. Jennifernek kell intézkednie nagyanyja testének örök nyugalomra helyezéséről. Ezért Indiába utazik, és ezzel kezdetét veszik azok a kalandok, amelyek során egyszerre kerül szembe az indiai korrupt bürokrácia dzsungelével és egy semmiféle gátlást nem ismerő csoport ravasz összeesküvésével. Jennifer nem hiszi, hogy nagyanyja természetes halált halt. Gyanakvását csak alátámasztja, hogy másik két hasonló haláleset is történt amerikai betegekkel indiai magánkórházakban. Az Indiába irányuló amerikai gyógyturizmus hatalmas nyereséget hoz a távolkeleti országnak, ám még ennél is nagyobb veszteségeket okoz az amerikai egészségügyben érdekelt cégeknek. Mivel dollármilliárdok forognak kockán, egyik oldal sem válogat az eszközökben, amikor saját üzleti érdekeiket kell megvédeniük. A gyilkosságtól sem riadnak vissza... Jennifer indiai kalandjaiban barátai, köztük két igazságügyi orvos szakértő kíséri el, akik egy illegális boncolás során bukkannak cáfolhatatlan bizonyítékokra, amelyek az idegenkezűséget támasztják alá... Robin Cook legújabb regénye amellett, hogy bővelkedik izgalmas kalandokban, az olvasót India titokzatos, spirituális, ám sokszor kegyetlen világába is elkalauzolja.

Címkék: robin cook

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://krimikonyvek.blog.hu/api/trackback/id/tr952097200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása